At lave skøder er ikke for alle

For det første vil vi lige sige til dig, at du ikke skal bruge tid på selv at udfærdige et officielt skøde.

Det kræver for det første en hel masse forståelse for jura og intern lingo, der kan minde om kancellisprog eller gammeldags kommunesprog, som almindelige mennesker alligevel ikke forstår.

Forestil dig så, at du skal hen og lave den slags dokumenter med den bestemte form for sprog i, så det bliver helt korrekt.

Den slags kan de færreste “dødelige” mennesker overkomme selv, og der er netop en årsag til, at flere former for personer – i denne sammenhæng advokater – uddanner sig til at hjælpe folk med blandt andet dette specifikke område.

Tag bare dem her som et godt eksempel på nogle kernesunde og fornuftige boligadvokater, der kan tale til dig i et forståeligt sprog, men stadig har kompetencerne til at flette et skøde korrekt sammen til dig – blandt flere ting: https://eboligadvokat.dk/skoede/

Nogle mennesker vil måske indvende, at man ikke agter at give penge ud til den slags mennesker, fordi man stadigvæk tror, at man har styr på det hele, fordi man en enkelt gang læste en pjece om at være advokat og da også har set en film eller to om emnet.

Men lad os da bare lege med tanken, at du rent faktisk har lidt styr på jura.

Så er der en grund til, at man sørger for, at selv det mindste komma sidder korrekt i et skøde, for den mindste fejl kan betyde, at det ikke bliver endeligt godkendt, eller at du ender med utilsigtet at få flettet nogle undtagelser eller lignende ind i skødet.

Dette kan have store, faktisk katastrofale, konsekvenser for dig og dine nærmeste, da den slags kan blive bindende og medføre, at I ikke kan komme ud af den fadæse.

Derfor skal du altid vælge en autoriseret boligadvokat til at udføre den slags for dig, hvis du spørger os.

Vi henviser atter lige til ovenstående eksempel.