Beskyt dig selv, når du maler med Jotun bundmaling

Hvis du har besluttet dig for at forkæle din båds bund med Jotun bundmaling, så er det vigtigt at du ikke skynder på processen. Sikkerheden skal være i orden, da det er et kraftigt produkt at anvende. Læs med her og bliv klog på hvad du kan gøre for at beskytte dig selv, når du maler med bundmaling.

Jotun bundmaling er en utrolig effektiv og kraftig bundmaling, som virkelig giver gode resultater til bådens udseende og pleje generelt. Når man ejer en båd, så kræver det enormt meget pleje og vedligeholdelse. Derfor er det også rart, hvis man endelig finder et produkt som bare virker hver gang og giver gode, synlige resultater. 

Jotun bundmaling er helt unik i forhold til blandt andet tørretiden. Du kan nemlig male din båd i op til 9 måneder før søsætning, hvilket der ikke er ret mange andre bundmalinger, der kan klare. Derudover er Jotun bundmaling ekstremt effektiv i forhold til at undgå begroning på bådens bund og så giver den selvfølgelig bådens bund et super flot finish! 

 

Hvad skal du købe af værnemidler?

Du skal for det første få fingrene i et par gode beskyttelsesbriller. Gode beskyttelsesbriller vil gøre at du undgår eventuelle øjenskader. En god maske er også en nødvendighed, så du undgår indånding af både støvpartikler og giftige dampe. Jotun bundmaling, og mange andre bundmalinger, er og bliver kraftige, og derfor er det vigtigt at man beskytter lunger og øjne.

Derudover kan det være en fordel at have en fuld beskyttelsesdragt på, så man beskytter hud og tøj så godt som muligt. Hertil også et par gode handsker, så man undgår malingen på hænderne – det er ikke nemt at få af igen!

Til sidst kan et par gode støvler også være en fordel, så man undgår at ødelægge sit eget fodtøj og få våder fødder undervejs. Du kan også med fordel dække dit hår ind i en hue eller i hatten på beskyttelsesdragten, så det heller ikke kommer i kontakt med malingen. Når du har anskaffet dig disse værnemidler, så er det bare med at give dig i kast med at male din båd!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *