Ecig, e-cigaret, elektronisk cigaret – hjælper dig til rygestop

Rygevaner er nogle af de vaner, som er allermest svære at bryde. Dette skyldes, at cigaretter er tilsat væsentlige mængder af tilsætningsstoffer, som fremmer afhængigheden af de giftige røgpinde. Dette er tobaksselskabernes måde at fastholde rygere i deres røg-afhængighed – og det, der gør, at du flere gange om dagen rækker ud efter din pakke smøger, når du trænger til at dulme nerverne, eller det er tid til en rygepause.

Bryd vanen med en e-cigaret

Afhængighed er en kompleks størrelse. En afhængighed af tobak er ikke udelukkende fysisk. Den psykiske afhængighed, som man udvikler via socialt samvær med andre rygere, er tit en lige så dominerende forhindring på vejen til et rygestop. Og den kan ikke afhjælpes med nikotinplastre, tyggegummi eller andre rygeafvænnings produkter. Det er bare ikke det samme at stå og gumle på et stykke tyggegummi, når de andre bapper på deres smøger.

Men i stedet for at falde for fristelsen, og selv tænde en smøg, kunne du overveje at skaffe dig en såkaldt e-cigaret – en elektronisk cigaret, som udvikler damp i stedet for farlig og lugtende røg. Med en elektronisk cigaret kan du selv bestemme, hvordan din tobak skal smage og lugte, og om der skal være tilsat nikotin – og i givet fald, i hvilken mængde. Du slipper for røglugt i tøj og hår, og du sparer temmelig mange penge i forhold til prisen på cigaretter. Og hvis du ønsker at holde helt op, kan du trappe ud af din nikotin afhængighed ved lidt efter lidt at reducere mængden af nikotin i den E væske, med hvilken du tanker din e-cigaret op – uden at du behøver at dampe mindre af den grund.

Find billig e-cigaret og tilhørende E væske online

Du kan finde såvel e-cigaretter som E væske – alt hvad du skal bruge til dit rygestop eller nedtrapning – hos prodamp.dk