En tidløs klassiker

Lampefirmaet Bestlite har efterhånden en del år på bagen og er en tidløs klassiker inden for lampeverdenen. Lamperne er karakteriseret ved at være enkle og elegante i deres design, og så er de designet, så de er fleksible. Det gør lamperne utrolig funktionelle. Så er du på udkig efter en funktionel og klassisk lampe, så skal du kigge nærmere på lamperne fra Bestlite.

Industrielt design kan bare noget
Bestlite er et særdeles anerkendt lampe brand på den internationale scene. I lamperne formår Bestlite at kombinere industrielt design med elegance og høj funktionalitet. Er der noget, vi her i Norden kan li’ at høre, så er det funktionalitet – og at det er kombineret med industrielt design, gør bestemt ikke noget. Trods Bestlite lampernes alder, så er lamperne i den grad helt på linje med tidens ånd med bølgen af rå materiale og industrialisme i vores indretning.

Historisk lampe
Bestlites BL1 er en af de populære designs, der tilmed også har en historie bag sig, der er sjov at have in mente. BL1 stod nemlig på Winston Churchills skrivebord i beskyttelsesbunkeren under Whitehall under Anden Verdenskrigen. Det er en finurlig detalje, der er med til at give dybde til den ellers enkle lampe.

Lampen forener messing og porcelæn på fineste vis og emmer af smuk funktionalitet. Vil du have den hel rå, kan du få lampen i ren messing. Selvom materialet er enkelt, er det netop enkelthed, der sætter prikken over i’et i din indretning.

Lamper der aldrig går af mode
I Bestlites serie af lamper finder du både bordlamper som BL1 og BL2, gulvlamper som BL3M og BL2S og pendler som BL9M samt væglamper som BL7. Alle med en mat finish og valg af materialer, der komplimenterer hinanden. Så du både er sikret høj funktionalitet og smuk elegance på en og samme tid.