Få det på skrift, at du har et krancertifikat

08 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man opdager hurtigt, når man bevæger sig ind i en branche, at der er nogle arbejdsområder og stillinger, hvor man ikke kan komme til, fordi man ikke har de nødvendige fornødenheder.

Hvis man for eksempel taler om logistik og lager, så kan det være sådan noget med, at man skal have et truckcertifikat, men det kan så også være i byggebranchen, hvor der efterlyses folk med et krancertifikat.

Det kan jo tage lang tid, hvis man skal erhverve sig alle de certifikater, for det er ikke altid, at de er en del af uddannelsen, man er begyndt på – men man kan også være kommet ind i den her branche uden at have en uddannelse, og man så har gennemført en del kurser for at begå sig her løbende.

Ens plan kan så være, at man vil tage de nødvendige certifikater over tid.

Krancertifikat

Det er bedst at have et krancertifikat

Men det er svært at finde tiden til det, og man er måske i mellemtiden faldet over en stilling, som der ser ud til at passe til en, hvor der beskrives, at det er en fordel, men ikke et krav, at man har certifikat til kran.

Så kan man jo stadig søge stillingen, men samtidig ved man også, at man ville komme mere i betragtning til stillingen, hvis man havde dette krancertifikat.

Og man kan jo af gode grunde ikke nå at tage det, inden stillingen formentlig er blevet besat af en anden.

Andre gange kan man se, at det er ens drømmearbejdsplads, der søger en ny medarbejder, men her er det et krav, at man har certifikat til kran.

Så skal man ikke forsøge at søge stillingen og eventuelt lyve om, at man har det bevis i håb om, at man ikke skal fremvise det, for man spilder alles tid med det bluf.

Det er altid bedst at anskaffe sig det certifikat.

Flere Nyheder