Få hjælp til at rede trådene ud efter et dødsfald

Når der er sket et dødfald i din familie, er det vigtigt, at alle de juridiske tråde bliver redt ud, så det ikke ender med at skabe uvenskab i familien. Det kan det ellers hurtigt komme til. Mange familier bliver splittet ad, fordi de ikke kan blive enige om arven efter en afdød slægtning. En advokat kan ikke hjælpe jer med at læge gamle sår i familien, men kan forhåbentlig forhindre, at der opstår nye. Advokaten kan nemlig hjælpe jer med at få styr på juraen i forbindelse med et dødsfald. Det er lige gyldigt, om der er et testamente eller ej.

Hvis du bor i trekantsområdet i Jylland, har du god mulighed for at finde en god advokat i Kolding. Det kan for eksempel være Hviid Advokater, der har stor erfaring med at hjælpe med juraen efter et dødsfald. De har stor forståelse for, at det er en delikat situation, hvor der er mange følelser på spil. De vil derfor gøre deres yderste for, at sagen bliver ordnet hurtigt og effektivt, men at der også bliver taget hensyn til den enkeltes følelser.

Hvis der er skrevet testamente, kan det ofte være nemmere at forstå juraen efterfølgende. Hvis din afdøde har skrevet testamente hos Hviid Advokater, vil det være endnu mere oplagt at benytte dem efterfølgende. De kan have en forhåndsviden om, hvorfor din slægtning har valgt at udforme testamentet, som han eller hun har. Der kan være mange spørgsmål i forhold til det, og her kan en advokat hjælpe dig med at få svar.

Du kan også sagtens bruge dem, selvom det er en anden advokat, der har hjulpet din afdøde slægtning med at lave testamentet. Det kan være, at din slægtning boede i den anden ende af landet. Så kan det være nemmere at bruge en advokat, der bor i nærheden af dig. Det kan give en større tryghed, at du ved, at du altid nemt kan aftale et møde med advokaten.

Hos Hviid Advokater har de meget erfaring med at håndtere fordelingen af arven efter et dødsfald. De kan derfor forklare dig, hvorfor testamentet er udformet, som det er. I Danmark har vi noget, der hedder tvangsarv. Det betyder blandt andet, at ens børn skal arve en del af ens formue. Det er altså ikke muligt at gøre dem arveløse, også selvom der er nogle, der måske har lyst til det. Men når man har fået tvangsarven, har man faktisk ikke krav på at få en større del af arven.