Få hjælp til mentalt velbefindende via hypnose

Inden for psykoterapi og behandling af diverse angst og stress relaterede lidelser har hypnose igennem de senere år vundet større og større indpas. I det følgende vil vi se på hvorlede hypnose kan anvendes i flere forskellige sammenhænge.

Hvad kan jeg bruge hypnose til?

De mest anvendte formål med hypnose er vægttab, rygestop og generelle ændringer i uhensigtsmæssige vaner og mønstre. Her har hypnose den store force, at man ved hjælp af hypnose kan skabe ændringerne indefra, idet hypnotisøren har direkte adgang til underbevidstheden, hvor alle de dårlige handlemønstre har deres udspring.

Der ud over er der mange, som benytter hypnose til at skabe et bedre selvværd, og dermed komme ud over nogle fastlagte forestillinger om sig selv. Hvis du føler, at du er groet fast i en bestemt rolle i verden, i hvilken du ikke føler dig godt tilpas, kan du ved hjælp af hypnose nå frem til et stadie af afklarethed og en mere naturlig balance. Du kan oven i købet opnå en højere grad af livsglæde og kreativitet ved hjælp af hypnose.

Lider du af angst, kan hypnosen også hjælpe dig med at overkomme denne. Angst har for det meste dybe rødder i det underbevidste sind – og her kan en dygtig hypnotisør gå ind og afdække de mekanismer, som ligger til grund for din angst.

Mange mennesker, som har undergået et hypnoseforløb, beretter også om kortere restitutions tid efter sports relaterede skader, og en forbedret evne til fokus og koncentration i krævende situationer. Det er også en rigtig god idé at benytte sig af hypnose i forbindelse med et stress behandlings forløb.

Hvor finder jeg en god hypnotisør?

Hvis du ønsker at afprøve hypnose i forbindelse med en af ovenfor stående problematikker, kan du med fordel kigge forbi https://aagaard-psykoterapi.dk/. Her finder du en dygtig og erfaren hypnotisør, som står parat til at hjælpe dig med en professionel hypnose.