Få plads til dine ting på terrassen

Der er ikke noget mere indbydende end en terrasse om sommeren, men hvordan får man egentlig plads til både havemøbler, hynder, grill og terrassevarmer? De fleste af de ting, har nemlig bedst af at stå et tørt sted, hvilket sagtens kan lade sig gøre, selv hvis du ikke har plads i dit hus.

Hvis du har et lille halvtag, kan det bruges om sommeren, til at opbevare diverse haveredskaber og hynder, men når det bliver koldere og mere fugtigt i vejret, er der typisk brug for en anden løsning. Hvis det er et sommerhus, kan man tit bare sætte det indenfor, men der er heldigvis andre løsninger. Læs mere om terrasser her: https://www.kun-terrasser.dk/priser

Har du plads under terrassen?

Hvis du havde planer om at bygge et lille anneks, f.eks. så du kan have overnattende gæster, så kan du selvfølgelig nemt tilføje et lille ekstra rum. Der kan du så nemt have dine terrasse og haveting. Et andet alternativ er et udhus eller en garage. Hvis det ikke er muligt, kan du udnytte pladsen, hvis du har en høj terrasse. Hvis du vil udnytte den plads, er det dog vigtigt, at der er fliser under, så havemøbler etc. ikke står direkte på jorden, og får fugt den vej fra.

Køb holdbare havemøbler

Hvis din situation ikke gør det muligt at opbevare havemøbler indenfor, i et anneks eller lignende, så er der heldigvis råd. Det er desuden også sjældent sjovt at skulle slæbe rundt på tunge møbler. Dog kan du finde havemøbler, som kan tåle at stå udenfor hele året rundt. Disse er lavet af plastik og ligner kurvemøbler. Det kan være et fint alternativ, men hvis det look ikke er dig, kan du også købe møbler af teaktræ, som ikke er olieret. De møbler kan nemlig også tåle at stå ude hele året.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *