Find de bedste brugte biler af nyere dato

Det er morsomt og spændende at købe ny bil. Når først beslutningen er truffet, og jagten er gået ind, er det som om man bliver helt besat af biler. Bil reklamer på tv og internet begynder at give mening.

Pludselig er man ekspert i bil specifikationer og ved alt om de enkelte modellers yde evne, brændstof økonomi og ekstra udstyr. Inden for ganske kort tid har man måske endda udset sig en favorit bil eller i hvert fald et yndlings mærke. Og så går man målrettet efter netop denne drømmebil.

I Danmark er nye biler dyre

De fleste må dog lige synke en ekstra gang når de ser prisen på vidunderet. Her til lands er nye biler pålagt skyhøje afgifter takket være den danske stat. Disse afgifter kan udgøre 180% af bilens reelle værdi og sender således nyprisen på himmelflugt.

Det er temmelig urealistisk at forestille sig at man som almindelig lønmodtager vil kunne klare finansiering af selv en helt almindelig familiebil uden at skulle gældsætte sig. Og står du i en situation eller på et tidspunkt i dit liv hvor det ikke kan komme på tale at optage et dyrt bil lån kan det godt betale sig at tage andre muligheder i betragtning.

Køb brugt i stedet for nyt når du køber bil

I stedet for at købe en fabriksny bil kan du nemlig med stor fordel finde en brugt en af slagsen. Det danske marked for brugte biler til salg formelig bugner i disse år.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en rigtig god brugt bil som matcher dine krav, med ganske få år på bagen og i fin og køreklar stand. Det er blot et spørgsmål om at kigge efter den de rette steder.

Du kan finde i tusindvis af brugte biler til salg fra brugtvogns forhandlere over hele Danmark på Biltorvet.dk