Flot og charmerende trægulv med en professionel gulvafslibning i Svendborg

Trægulve, som er i fin stand, og hvor træværket er sundt og intakt, er i høj kurs. En lejlighed eller et hus, som er udstyret med et fejlfrit trægulv, regnes for mere værd end hvis gulvet var beklædt med eksempelvis klik parket eller linoleum. Et smukt og velholdt trægulv føjer en ekstra dimension af varme, charme og hjemlighed til enhver stue. Og uanset hvilken boligtype, du ejer, bør du passe rigtig godt på dit originale trægulv. I tilfælde af, at boligen på et tidspunkt skal sælges, kan det nemlig vise sig at være et stort aktiv.

Frisk dit slidte trægulv op med en effektiv gulvafslibning

Hvis du står over for et salg af bolig inden for nærmeste fremtid, kan det godt betale sig at tage gulvets øjeblikkelige tilstand i betragtning. Er gulvet præget af overfladisk slitage, kan det – selv om det ellers er sundt og intakt – synes beskadiget. En potentiel køber vil måske overveje, om det vil medføre yderligere omkostninger at skulle udskifte eller reparere gulvet. Og dette tæller ikke positivt i købers vurdering af huset eller lejligheden.

Hvis du vil undgå denne situation – og på samme tid få dit gamle trægulv til at ligne en million – kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand med henblik på at få udført en professionel gulvafslibning.

Kan gulvet tåle en gulvafslibning?

Det korte svar er ja. Langt de fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning. En gulvafslibning er nemlig en relativt skånsom procedure, ved hvilken kun det øverste par millimeter slibes bort. Dette er i reglen også fuldt tilstrækkeligt, da det er her, de overfladiske skønhedspletter er indlejret. Under den triste overflade, som er skæmmet af grålige slidspor, misfarvninger fra solens stråler, pletter fra spildte væsker og småskrammer og ridser gemmer der sig et helt frisk lag af træværk – klar til en professionel efterbehandling. Læs mere på gkservice.dk