Gode brugte biler – find dem hos online forhandler

Står der ”ny bil” øverst på familiens ønskeliste – og må den gerne ligge i den billige ende? Så bør I faktisk overveje at vende blikke mod det bugnende brugtvognsmarked, som findes i Danmark. Her vil I nemlig med stor sandsynlighed kunne finde drømmebilen – og det til en langt lavere pris end hvis I skulle købe den fra ny.

Hvorfor købe en brugt bil når jeg kan købe en helt ny model?

Hvis du er i markedet efter en bil som helst ikke skal koste spidsen af en jetjager er der faktisk mange fordele ved at vælge en brugt en af slagsen.

Når man køber en fabriksny bil vil prisen på denne typisk være skruet kunstigt i vejret. Dette skyldes høje afgifter som pålægges nye biler af den danske stat. Du vil således med stor sandsynlighed være nødt til at optage et dyrt bil lån for at købe en ny bil, også selv om denne hører til i den billige pris klasse.

Der ud over vil du så opleve at bilens værdi rasler ned med rekord fart i løbet af bilens første tre til fem leveår. Det betyder at du ikke vil kunne sælge bilen uden et vist tab, og at du hurtigt vil risikere at stå med et bil lån hvis hovedstol er større end bilens salgs værdi.

Til gengæld vil du så tilsvarende kunne få meget mere bil for pengene hvis du venter med at købe bilen til den har gennemgået dette værdi tab. Du vil således kunne købe en brugt bil af nyere dato til en brøkdel af dennes nypris hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Og så er der faktisk rigtig mange gode brugte biler fra de bedte mærker at vælge imellem.

Du kan se et stort og velassorteret udvalg af brugte biler til salg fra autoriserede brugtvogns forhandlere på Biltorvet.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *