Invisalign – hvis du vil have rettet tænder på usynlig vis

Drømmer du om at få rettet dine tænder uden at gå rundt med den skarpe metalbøjle og smile med de lidet smukke togskinner? Så er Invisalign sandsynligvis noget for dig. Har du aldrig hørt om systemet – så læs med her.

Cirka en fjerdedel af en årgang får rettet tænder, mens de stadig går i folkeskole, men det sker kun, hvis tandstillingen giver risiko for skader – og altså ikke hvis der bare er tale om skæve tænder. Det betyder i alt sin enkelthed, at der i dag er mange voksne, som er kede af deres tænder netop fordi, de er skæve. 

Er du en af dem – og vil du helst ikke have togskinner på – så kan du med fordel overveje Invisalign; en usynlig tandskinne til tandretning.

Er den virkelig usynlig?

Ja ja, tænker du måske. Helt usynlig er den jo nok ikke. Og det har du naturligvis ret i, men den er faktisk mere eller mindre usynlig, medmindre man står meget tæt på den, der bærer bøjlen.

Hvordan kan det lade sig gøre? 

Det kan det, fordi Invisalign har udviklet en særligt system, hvor tandbøjlen produceres af en gennemsigtig plast med udgangspunkt i din nøjagtige tandstilling. Den passer altså perfekt til dine tænder, og de bliver rykket roligt, skånsomt og gradvist, så smerterne ikke er for store. 

Skift tandskinne hver 14. dag

Hvis du vil have rettet tænderne med Invisalign, skal du først til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, og derefter skal der tages aftryk og billeder af dine tænder. Det hele sendes til specialister hos Invisalign, som udarbejder en individuel behandlingsplan og en video, hvor du kan se det endelige resultat, inden du går i gang.

Herefter er det bare et spørgsmål om at komme i gang. Du får udleveret skinner til 6-8 uger ad gangen, og dem skifter du selv hver 14. dag. Enkelt og let – og du kan læse mere på https://yousmileismile.dk/.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *