Kød og kvalitet til gode priser

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

God kvalitet koster, men ikke en bondegård. Du kan få rigtig godt kvalitetskød til gode priser, hvis du ved, hvad du skal kigge efter – og det gør en fagmand. Spørg din slagter og lad ham hjælpe med at vejlede, eller lad ham gøre arbejdet for dig, og køb en færdigmarineret ret klar til ovn eller grill.

Slagteren forstår dig

En dygtig slagter forstår, hvad du mener, når du fortæller, hvad du skal bruge kød til. Han kan hjælpe dig med, hvilken type kød er mest velegnet, hvor meget du skal bruge, og hvordan du evt. kan tilberede det. Har du travlt kan du også overlade forarbejdet til ham og hos eksempelvis http://www.gour-meat.dk/ vælge en færdigmarineret ret. De færdigmarinerede retter har fået lov til at trække den tid, det kræver for at give kødet en god smag, og opskåret i rette stykker er retterne klar til at sætte direkte i ovnen eller på grillen. Slagteren forstår, at du med en travl hverdag ikke har tid til det tidskrævende, men vigtige forarbejde. 

Men hvorfor slagterkød?

Hvis du alligevel køber kød, der allerede er skåret ud og evt. marineret, hvorfor så gå til slagter? Hvorfor ikke blot købe en hurtig færdigret i supermarkedet? Fordi kvaliteten gør forskellen. En slagter har forstand på kød og arbejder under strenge regler for hygiejne og fødevarehåndtering – det betyder, at han ved, hvad han laver, og du kan være sikker på at undgå en masse unødige tilsætningsstoffer. Kød kommer frisk til slagteren, der udskærer og evt. marinerer – det betyder, at du får frisk kød, der har været igennem færrest mulige arbejdsprocesser og ingen øvrig forarbejdning. Det er det sundeste, det er det bedste, og det kan bedst betale sig for dig. Gode priser er ikke blot et spørgsmål om den laveste prismærke, det er også et spørgsmål om bedst kvalitet for pengene.