Lad dit barn udvikle sanser og motorik

Babyer og helt små børn har brug for legetøj til både leg, underholdning og udvikling. Legetøjet til de små skal være med til både at underholde dem og udvikle deres hjerne og motorik. For de helt små handler det i starten om at se bevægelse og så kommer farver og former senere hen. Udover det bør legetøjet også være produceret i de bedste materialer af høj kvalitet – og som ikke kan være skadeligt overfor barnet, der bruger det. 

Sanser, motorik og lyde

Der findes et væld af kreativt og aktiverende legetøj til små børn. Til de helt små kan sanserne i løbet af 1-2 år stimuleres med rangler, uroer, legetæpper og aktivitetsstativer. Når barnet bliver lidt større, kan barnet lære mere om sin motorik med klodser, stableringe og hammerbræt. Der kan bygges på med lyde ved hjælp af legetøj som musikinstrumenter: guitarer, xylofoner osv. Hvis I starter tidligt kan bøger eller bamser med lyde være gode. 

Bæredygtigt og økologisk legetøj

Udover at udfordre børn er det også ideelt, at legetøjet er godt for dem rent sundhedsmæssigt. For mange betyder det et valg om udelukkende økologisk og/eller bæredygtigt legetøj til deres børn. På den måde kan man være med til at sikre, at ens børn ikke udsættes for kemikalier, som kan hæmme deres vækst. 

Hvor finder du legetøj til gode priser?

Du kan finde et stort udvalg af legetøj til små børn online. Et godt bud på en online shop er Loukrudt.dk. Her finder du et væld af legetøj til små børn fra mærker som Cam Cam Copenhagen, Gurli Gris, Bloomingville og mange andre. Mange af mærkerne har udelukkende økologiske og bæredygtige produkter, som er certificeret korrekt.

Du kan virkelig gå opdagelse og finde mange gode ting til dit eget barn eller til en gave til børnefødselsdagen eller til babyshower. Gå på opdagelse nu: https://loukrudt.dk/