Læg et budget, og lån penge online

Har du ikke lyst til at låne af naboen, eller er du træt af at spørge mor og far om penge? Så kan du i stedet tage et lån online, så du kan få hjulene til at løbe rundt – læs her, hvad du skal være opmærksom på.

Det er hurtigt og let at låne penge. Det ved vi allesammen, for der går ikke mange uger imellem de dårlige historier i medierne. Men der er altså også gode historie, og særligt hvis du laver din research godt, kan du finde favorable lån på nettet – læs for eksempel denne artikel: https://finansbloggen.dk/laan-online-og-hav-pengene-hurtigt-og-nemt/

Det er dog vigtigt, at du kigger dig godt for, så du ikke bliver snydt. Der er stadig lånehajer derude, og de er ikke sjove at slås med.

Læg et budget

Inden du kaster dig over lånemarkedet, er det er god idé at stille dig selv følgende spørgsmål: Hvor meget har jeg reelt brug for at låne, og hvor meget har jeg råd til at betale tilbage?

Ikke at du kan slippe for at betale tilbage, selvfølgelig. Men undersøg hvor meget du har råd til at afdrage per måned ved at lægge et (retvisende) budget. At vi skriver retvisende i parentes, skyldes, at mange tror, de kan huske alle der udgifter, men det kan man ikke – man glemmer med sikkerhed en, to eller tre af de regninger, der kun kommer sporadisk, og så er det, det bliver svært at få hverdagen til at hænge sammen rent økonomisk.

Derfor: Tag et kig på dine indtægter og udgifter, og brug god tid på at lægge et grundigt budget. Når du har gjort det, kender du dit rådighedsbeløb, og når du kender det, ved du, hvor meget du har råd til at afdrage hver måned, uden at det bliver for surt.

Og det må aldrig blive surt at låne penge.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *