LPG – ren og miljøvenlig gas

Står du som ejer af en industri virksomhed og skal vælge en energi løsning? Så kan du med fordel tage et kig på en LPG løsning fra Primagaz.

Hvad er LPG?

LPG – som er en forkortelse for Liquefied Petroleum Gas – er en type gas som er særdeles velegnet til industriel anvendelse. Især når det handler om brændværdi er LPG langt foran andre gas typer. Den typiske flamme temperatur liger på omkring 1890 grader, og gassen har samtidig en utroligt ren forbrænding og et højt damp tryk.

Du kan således roligt anvende LPG i forbindelse med produktion, for eksempel til proces varme, eller i dit storkøkken hvor temperaturen hurtigt kan reguleres op eller ned. LPG er utroligt nemt at arbejde med og efterlader ingen spor i form af giftige gasser som biprodukt, sod, aske eller andre former for partikel forurening.

Med LPG gør du både dig selv om miljøet en tjeneste. Og vil du flytte ekstra og særligt meget på nålen når det handler om miljømæssig bæredygtighed kan du vælge den særligt miljøvenlige udgave af LPG nemlig BioLPG.

Hvad er BioLPG?

BioLPG er en variant af LPG som er fremstillet på særligt miljø og klima mæssig vis. BioLPG udvindes nemlig fra biomasse, som processeres i et biomasse anlæg. Den molekulære konstruktion af BioLPG adskiller sig ikke fra BioLPG. Dette betyder at du, hvis du er vant til at benytte LPG, sagtens kan skifte til BioLPG uden at der sker noget ved det. Og så kan du vælge at købe BioLPG i letvægts flasker hvorved du støtter den klimavenlige og bæredygtige produktion af BioLPG.

Hvem kan levere LPG eller BioLPG til min virksomhed?

Primagaz står altid klar med et godt tilbud på en holdbar gas løsning til netop din virksomhed. Du kan kontakte Primagaz via hjemmesiden primagaz.dk hvor du også kan læse mere.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *