Renovér dit hjem – Gulvafslibning og afhøvlning

Kvalitetshåndværk – Gulvafslibning 

Træ er et af de smukkeste materialer vi kan bruge, når vi skal dekorere vores hjem. Det giver et varmt og velkommende indtryk, når man træder ind af døren og udstråler naturlighed og stil.

Foruden det er det stærkt, holdbart og bæredygtigt, alt i alt er det perfekt til at skabe et hjem. Men som alle naturmaterialer, har det brug for pleje og omsorg, for at holde kvaliteten ved lige. Derfor er det fornuftigt at kontakte et professionelt gulvfirma, som har alt den tekniske viden, maskineri og evner, til at give dig et flot og velpoleret resultat. Vores servicemindede medarbejdere står selvfølgelig klar, med rådgivning igennem hele processen.

Vi vil gerne være dit foretrukne gulvfirma og derfor har vi udvidet vores liste af services til at dække: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulve

Derudover tilbyder vi også afslibning af trapper, bordplader og træterrassser, så du kan få renoveret hele dit hjem, til en fair pris og i god kvalitet. På den måde er du ikke nødt til at kontakte flere forskellige firmaer og hæve dine omkostninger, men har i stedet muligheden for at få det hele som ét samlet tilbud. Dette sparer dig både tid og penge, hvilket for de fleste af os, er at foretrække. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, så derfor vil vi sammen med vores services, gerne tilbyde dig vores tilfredshedsgaranti.

Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at du har haft muligheden for at se og godkende det færdige resultat.  

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, på hvad det vil koste dig af tid og penge at få renoveret dit hjem? Så kan du se mere på vores hjemmeside, hvor du også vil kunne se vores anmeldelser fra glade kunder, landet over. https://gulvkanonen.dk/

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *