Reparation af emalje i badekar

Står der i dit badeværelse et gulligt og affældigt badekar – og er du ked af at kigge på det? Indbyder badekarret med sine brunligt gule plamager og ru overflade på ingen måde til wellness og luksus, og har du af den grund droppet alt hvad der hedder hjemmespa?

Det er faktisk en skam. Et varmt karbad, garneret med velduftende olier, lægende urter og blødgørende salte er noget af det mest helsebringende der findes. Når du er i besiddelse af et badekar i eget hjem, behøver du ikke engang at gå uden for en dør for at få den absolutte wellness oplevelse. Det er blot at fylde badekarret, dæmpe lyset, sætte lidt blid musik på og måske tænde et par duftlys – voila! Og så er det en del billigere end at gå på spa klinik.

Hvem kan hjælpe mig med at få mit badekar pænt igen?

Ønsker du således at få dit badekar til at stråle – og dermed indbyde til lune karbade og masser af wellness derhjemme – bør du får fat på en dygtig badekarsmaler. En badekarsmaler kan på hurtig effektiv og billig vis hjælpe dig med emalje reparation, således at dit badekar atter bliver smukt og skinnende og – frem for alt – fri for grimme og skæmmende aflejringer af kalk og okker.

I løbet af ganske få timer kan en badekarsmaler slibe og rense dit badekar indvendig, således at det er helt parat til det lagt af ny emalje, som forsegler badekarret og gør de glat og lækkert på ny. Og så tager det kun cirka 24 timer for den nye emalje at hærde op, hvorpå du atter kan nedsænke dit legeme i lunt vand og nyde afslapning og luksus i dit eget badeværelse.

Du kan læse mere, og få et skarpt tilbud på maling af badekar, på badekarsmaler.dk