Skift smøgerne ud med en e cigaret

Skal de dyre og sundhedsskadelige cigaretter ud af dit liv, er det bare med at komme i gang med dit rygestop. Det kræver naturligvis både handlekraft og viljestyrke at lægge smøgerne på hylden for bestandigt. Når først man er kommet over den fysiske afhængighed – som for de flestes vedkommende kan overvindes med diverse rygestop produkter så som nikotin plaster, tyggegummi, mundspray eller tabletter – vil fristelserne til at tage en smøg på de tidspunkter, hvor man er vant til at ryge, melde sig på banen.

Her er der tale om vanens magt – og den er, som bekendt, svær at bryde. Man vil ønske at forblive en del af det hyggelige og lastefulde selskab, som udgøres af de rygere, der endnu er tilbage. Især når de fortrækker efter frokosten på arbejdet eller middagen til festen for at dyrke deres syndefulde laster.

Drop smøgerne og gå over til e cigaretter

Til alt held er der hjælp at hente. Du behøver ikke at undvære de morsomme rygepauser med dit sædvanlige slæng, blot fordi du har kvittet din ildelugtende og sundhedsskadelige vane. Med en e cigaret kan du nemlig stadig hænge ud med ryger – du bapper bare på en e cigaret, som udvikler damp i stedet for røg.

Du kan oven i købet selv bestemme, hvor højt nikotin indholdet af din e cigaret skal være, samt hvilken aroma dampen skal have. Det er blot at vælge den rette e juice, som er betegnelsen for den e cigaret væske, som påfyldes e cigaretten. Du kan vælge alt fra neutral duft og traditionel tobaks smag til vingummi eller lakrids. Og du kan også vælge selv at sammensætte din e væske, så den passer præcis til din smag.

Køb din e cigaret online

Vil du gerne i gang med at dampe frem for at ryge, kan du finde et stort og velassorteret udvalg af e cigaretter på esug.dk