Slip for at tænke på, hvordan I kommer hjem fra sommerfesten – arranger en fest med overnatning

11 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Plejer I at holde sommerfest i virksomheden, er I sikkert hele tiden interesserede i, hvordan I kan finde det mest optimale sted at holde den. Et stort problem kan være, hvordan medarbejderne skal komme hjem. Hvis de skal køre hjem, kan de jo ikke få for meget at drikke. Selvom I selvfølgelig ikke behøver at blive bankelamme, kan alkohol også bare hjælpe til at skabe en mere afslappet stemning.

Næste gang I skal holde et firmaarrangement, kan I derfor overveje, at I holder det et sted, hvor der er mulighed for overnatning. På den måde kan folk bare tumle i seng, når de er trætte, og I behøver ikke at tænke på, hvordan folk skal komme hjem. 

Et godt sted at holde sommerfest med overnatning er Sonnerupgaard Gods i Hvalsø. De har 54 værelser, som I har mulighed for at overnatte i, og de har mulighed for at arrangere en række forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Det er derfor et oplagt sted at holde jeres næste fest. 

image

Varm op til festen med masser af aktiviteter 

Inden I skal feste sammen, kan det være rart, at I bliver rystet sammen med nogle forskellige aktiviteter. Det kan for eksempel være off road ATV kørsel, øksekast og bueskydning. Det er nogle aktiviteter, hvor der er fart over feltet, og som mange af jer helt sikkert ikke har prøvet før. Det kan derfor være med til at bringe et smil frem og løsne op. 

Når vi nævner lige præcis de aktiviteter, er det selvfølgelig, fordi det er nogle, som I har mulighed for at prøve hos Sonnerupgaard Gods. De har også teambuildingforløb, hvor de kan arrangere en række forskellige former for aktiviteter. Det er derfor perfekt for jer at vælge nogle af dem og prøve dem af. En firmafest er jo på mange en teambuildingaktivitet. 

Flere Nyheder