Stemning og atmosfære i dine stuer med eksklusive pendler

Går du i tanker om at ommøblere din stue – så glem ikke belysningen. Det er altid sjovt at flytte rundt på møblerne og se, hvordan rummet kan udnyttes mere optimalt eller måske gøres mere hyggeligt. Men hvis du bare beholder den samme belysning, vil du ikke kunne ændre nævneværdigt på stemningen i rummet. Derfor er det en god idé at tænke over, hvad man vil med rummet, og så handle lamper derefter. Det siger næsten sig selv, at et neutralt og jævnt lys fra en centralt placeret loftlampe ikke skaber den helt store hygge atmosfære i din stue. Så her skal der tænkes i andre baner – for eksempel gulvlamper, bordlamper eller væglamper placeret strategiske steder rundt omkring i stuen.

Pendler – når du vil skabe hygge og en varm stemning

En oplagt mulighed, hvis du vil give dit rum et skær af eksklusivitet og samtidig skabe en velkommende atmosfære, er at vælge smukke og veldesignede pendler. Pendler er ikke særligt praktiske – men det er de heller ikke skabt til at være. Pendler er formgivet til at sprede hygge ved hjælp af blidt lys, som falder i afgrænsede øer, for eksempel på dit sofabord, i hyggekrogen, eller foran et smukt kunstværk på væggen.

Find de rette pendler til din stue

Pendler kommer i rigtig mange forskellige former og faconer, og du bør kigge dig godt for, når du skal finde den – eller de – perfekte pendler til boligen. Du kan med fordel kigge forbi andlight.dk, hvor du kan se, sammenligne og bestille lamper fra alle de mest kendte brands som for eksempel Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Royal Botania, Schottlander, Secto, Serge Mouille, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Yamagiwa, Zoolight, Vasanthi, Verner Panton og VIPP.