Tre fordele ved en efterbehandling med olie af dit nyslebne gulv

12 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du overvejer en oliebehandling til dit nyslebne gulv, er du måske interesseret i at vide præcis, hvilke fordele der er ved det. Det kommer vi ind på her. Det skal lige siges, at olie ikke nødvendigvis er en bedre efterbehandling en lak og sæbe. Det handler simpelthen om, hvad der passer til dit behov og det udseende, du gerne vil have. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af firmaet Gulvkanonen. De sliber, afhøvler og efterbehandler gulve i hele landet. De har derfor en stor viden om emnet. Du kan læse mere om dem på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/ 

Fremhæver træets naturlige look

Først og fremmest er det en stor fordel ved en oliebehandling, at det er med til at fremhæve træets naturlige look. Det bliver altså ikke skinnende eller mat, men får et look, der ser meget naturligt ud. Hvis du er lidt ærgerlig over, at du ikke bare kan lade dit trægulv være råt, men at det skal have en efterbehandling, er det derfor oplagt at overveje olie. 

gulvafslibning på Sjælland

Nemt at pletreparere

En anden vigtig fordel ved at efterbehandle med olie er, at det er nemt at pletreparere. Ved andre former for efterbehandling vil du være nødt til at fjerne hele overfladen for at kunne reparere et dybt hak eller et brændemærke. Ved olie kan du fjerne det på det område, hvor du gerne vil reparere det, men behøver ikke at fjerne det på resten af gulvet. 

Giver større slidstyrke

Endelig er en oliebehandling selvfølgelig en god løsning, fordi det giver gulvet en større slidstyrke. Det er jo vigtigt, at gulvet er modstandsdygtigt over for de knubs, det får i hverdagen. Dermed skal du ikke have det slebet eller afhøvlet alt for ofte, hvilket også er med til at give gulvet en længere levetid, da det jo kun kan blive slebet eller afhøvlet et vist antal gange. 

Flere Nyheder