Tryghed online med krypteret email

Har du i din virksomhed ofte opgaver som indebærer digital distribution af følsomme oplysninger, og har du derfor brug for sikkerhed i forbindelse med eksempelvis afsendelse af emails? Så bør du overveje mulighederne for krypteret mail.

Hvad er krypteret mail?

Når en email er krypteret vil det sige at teksten i mailen ved afsendelse konverteres fra læsbar tekst til tekst som ikke kan læses medmindre den dekrypteres. Dekryptering af en email kan kun finde sted hos modtageren af den pågældende mail, som er i besiddelse af den unikke nøgle som så at sige skal kunne låse mailen op.

Alle andre, som potentielt kunne tænkes at lure med på internettet, vil kun kunne se det rene volapyk og dermed ikke være i stand til at læse din fortrolige email. Derfor er kryptering af emails en vigtig faktor når det handler om sikkerhed, fortrolighed og person følsomme oplysninger som sendes via online kanaler.

Hvem kan hjælpe med den stærkeste kryptering af email?

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af et stærkt system til krypteret mail kan du altid kontakte det velrenommerede danske datasikkerheds firma Danastar.

Danastar har mange år på bagen inden for kryptering af email og andre sikkerhedsmæssige foranstaltninger når det handler om digitale systemer og deling af oplysninger online. Gennem mere end tres år har Danastar leveret løsninger til behandling af post og finaniselle data og har således været sikkerheds eksperter før der var noget der hed internettet.

Gennem årene har Danastar opbygget en stor base for viden og know how inden for det fysiske såvel som det digitale område når det handler om sikkerhed og tryghed for modtager og afsender. Du kan således med stor fordel vælge Danastar som leverandør af dine sikkerhedsløsninger når det handler om emails.

Du kan læse mere om krypteret mail på danastar.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *