Udstyr din bil med Apple CarPlay

Uanset om du har en ældre eller nyere bil, er det ikke altid at den er født med det udstyr, som du måske gerne vil have i den. Her er der mange forskellige løsninger på markedet for at få det opfyldt uden at du skal betale for meget. Langt det meste originale udstyr kan koste flere tusindvis af kroner at få eftermonteret. Derfor vælger mange bare at køre med det udstyr, som bilen er født med.

Hvis du alligevel savner en god løsning for at kunne få din smartphone til at interagere med din bil, kan du overveje at få installeret Apple CarPlay. Apple CarPlay giver nogle fantastiske muligheder for at gøre det nemmere at kommunikere med din familie, venner og kollegaer, når du er på farten.

Hvilke egenskaber tilbyder Apple CarPlay din bil?

Fordelen ved Apple CarPlay er at du kan få et smart multimediecenter i din bil. Her kan du let koble til og fra på din telefon uden at det bliver for bøvlet. Dermed går det ind i bilens anlæg, så du let kan ringe ud og modtage opkald direkte i bilen.

Apple CarPlay giver dig også en lækker navigation som er den nyeste opdatering. Her kan du let finde vej frem til destinationen i den grafik du ønsker og kender fra din smartphone.

Du kan også let læse beskeder der kommer ind på din telefon i skærmen på Apple CarPlay. Her kan du svare retur med lydbeskeder, hvis du har mikrofon i bilen.

Apple CarPlay giver dig også mulighed for at afspille dine playlister, så du altid nemt og hurtigt kan tilgå din musik, når du er på farten.

Hvor kan du købe Apple CarPlay til din bil?

Hvis du er i markedet for at finde en webshop som tilbyder Apple CarPlay, kan du med fordel besøge carvision.dk.